Rama: Bujtina “Kaso” në Përmet, ndalesë e këndshme e turistëve

Irakli Kaso, vendosi të investonte në vendlindje dhe me mbështetjen e AZHBR/IPARD ngriti këtë bujtinë.

Rama: “Camping Farma Shelegur”, oaz i qetësisë dhe natyrës

Kryeministri ndau sot në rubrikën “Shqipëria e Bukur” pamje nga, “Camping Farma Shelegur” në Leskovik.

Bujtina Gjana, një destinacion agroturistik në Ujmisht të Kukësit

Bujtina Gjana ndodhet në fshatin Ujmisht, të krahinës së Lumës.

”El Pais”: Një udhëtim agroturistik në Shqipëri mes akomodimit rural, fermave dhe kantinave të suksesshme

Gazeta më e madhe spanjolle ”El Pais” shkruan për turizmin në Shqipëri