Festivali i Bashtovës, muzikë, aventura në natyrë dhe panair artizanësh

Kalaja e Bashtovës mikpriti këtë fundjavë një festë të organizuar nga projekti EU4Culture i financuar nga Misioni i Bashkimit Europian në Shqipëri.

EU4Culture restauron Muzeun Etnografik të Krujës

Shumë shpejt ky muze do t’i prezantohet publikut, tërësisht i rinovuar, me një koncept të ri dhe modern.

EU4Culture dhe UNOPS Albania, grante për zhvillimin e trashëgimisë kulturore

EU4Culture Albania dhe UNOPS Albania mbështetën organizatat e shoqërisë civile të cilat punojnë në fushën e zhvillimit social dhe ekonomik përmes trashëgimisë kulturore.