Kuvendi miraton ndryshimet në ligjin për arsimin parauniversitar

Kuvendi miratoi me 75 vota disa shtesa dhe ndryshime në ligjin “Për sistemin arsimor parauniversitar”.

Komisioni i Jashtëm miraton ndryshimet në ligjin “Për shtetësinë”

Komisioni për Politikën e Jashtme miratoi sot disa shtesa dhe ndryshime në ligjin “Për shtetësinë”.

Kuvendi miraton katër projektligje të propozuara nga qeveria

Kuvendi miratoi projektligjet e propozuara nga qeveria, që ishin në rend të ditës.