Në çdo notë e vija pentagrami është Ajo!

Edhe 100 vite plot Bekime e shtrenjta Mikja ime e vyer, Zhuljana Jorganxji. Mikja e çdo vatre shqiptarie ku flitet dhe këndohet SHQIP….!

Turpi që nxjerr cullak fytyrën jo njerëzore të klasës politike!

Drejtor i Përgjithshëm i Institutit Kombëtar i Integrimit të Jetimëve Shqiptarë

Nesër është 20 Maj – “Dita Kombëtare e Jetimëve”

SQARIM PËR GAZETARËT, MEDIAT, INSTITUCIONET SHTETËRORE DHE OJF, etj…

Lamtumirë Matilda!

Mirënjohje për të gjithë ata që u bënë mbështetës dhe ia bënë më të lehtë rrugëtimin e sakrificës dhe të vuajtjes Matildës së pafat….

Pengu i një dashurie të humbur!

Historia e trishtë e jetimit: Lindi nga dashuria, u braktis nga gjakmarrja dhe vdiq mes dashurisë…

Teodor Keko, një poet dhe ëndërrimtar i dhembshur si ai…

Dori u bë një protagonist shumë aktiv dhe kontribues i rëndësishëm në lëvizjet dhe proceset demokratike

Mbi të gjitha, Dritëro Agolli ishte NJERI…

Ti Ilir, do të recitosh vjershën “Përralla e Kecërve”, të poetit Dritëro Agollit…! Hë, si thua…!?

Zhuliana Jorganxhi, të banosh në mirënjohjen e njeriut…!

(Përsiatje mbi personalitetin artistik të poetes së mirënjohur të teksteve të këngës në RTSH, ZHULIANA JORGANXHI)

Po shkulen edhe lisat e fundit të mbetur në Kopshtin e Artit Shqiptar!

Lamtumirë Mik Artist, Mjeshtër i regjisurës që le pas një thesar të pasur në trashëgiminë e Artit!

“Rikard, përcjellja e fundit” në Përjetësi!

Regjisori Mevlan Shanaj dhe skenaristja Natasha Lako shfaqën dje dokumentarin kushtuar aktorit Rikard Ljarja