Strategjia e re Kundër Korrupsionit, Pirdeni: Aleancë me biznesin për promovimin e integritetit

Ministri i Shtetit për Administratën Publike dhe Antikorrupsinin, Adea Pirdeni bashkërisht me Ministrin e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit, Delina Ibrahimaj kanë zhvilluar një takim konsultativ përfaqësues të bizneseve dhe Dhomave të Tregtisë për të diskutuar Strategjinë Ndërsektoriale Kundër Korrupsionit 2024-2030.

Zbatimi i bankingut të hapur, Ibrahimaj takim me përfaqësues nga Fintech

Ministrja e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit, zhvilloi një takim me përfaqësues nga institucionet e Fintech

Trajnimi i sipërmarrësve të rinj, Ibrahimaj takim me kryetaren e ICC

Ministrja e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit, Delina Ibrahimaj u takua sot me kryetaren e Dhomës Ndërkombëtare të Tregtisë (ICC), Maria Fernanda Garza,

Diskutohet sjellja e platformës Plug & Play në Tiranë

Ministrja e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit, Delina Ibrahimaj si dhe ministri për Pushtetin Vendor, Arbjan Mazniku morën pjesë në samitin vjetor të Plug & Play në Silicon Valley.

Derregullimi, Ibrahimaj: Më pak shkresa dhe procedura burokratike me autoritetet tatimore

Ministrja e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit, Delina Ibrahimaj zhvilloi sot një takim me drejtues të administratës tatimore si dhe përfaqësues të komunitetit të biznesit

Projekti pilot, Rama: Pagesat elektronike kursejnë kohë për qytetarët, shmangin evazionin e bizneseve

Pagesat e shpejta elektronike janë një tjetër lehtësi në modernizmin e shërbimeve financiare për konsumatorët dhe bizneset shqiptare, duke garantuar më pak kosto kohore dhe monetare.

Ibrahimaj: Inspektimi i biznesit, sistem i bazuar në vetëdeklarim dhe jo në penalizime

Ministrja e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit, Delina Ibrahimaj mori pjesë në takimin mbi “Thellimin e gjithanshëm të shtetbërjes si rruga e sigurtë edhe kundër korrupsionit”, me pjesëmarrjen e Kryeministri Edi Rama

“DURANA Tech Park”, Ibrahimaj: Hapësirë për inovacion dhe zhvillim teknologjik

Zhvillimi i parqeve dhe zonave për zhvillim teknologjik dhe ekonomik është një ndër prioritetet kryesore të Ministrisë së Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit.

Ibrahimaj: Shërbime financiare digjitale nga bizneset

Ministrja e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit, Delina Ibrahimaj mori pjesë në takimin mbi Bankingun e Hapur (Open banking), organizuar në Tiranë nga institucionet bankare.

Ibrahimaj në Përmet, prezanton projektin pilot të pagesave të shpejta

Në tre qytete të vendit, Tiranë, Dibër dhe Përmet po zbatohet një projekt pilot për edukimin e qytetarëve për pagesa elektronike përmes telefonit.