Bashkëpunimi Shqipëri-Çeki, ambasadori Tepelena takim me ministrin Sikela

Ambasadori i Shqipërisë në Çeki, Ilir Tepelena, zhvilloi një takim me Ministrin e Industrisë dhe Tregëtisë, Jozef Sikela.

Ambasadori Tepelena pret albanalogen dhe përkthyesen çeke, PhDr. Hana Tomkova

PhDr. Hana Tomkova është një prej figurave më të spikatura të Albanologjisë në Republikën Çeke. Përkthyese e Kadaresë.