“Udhëtim në Japoni”

Ambasada japoneze në Shqipëri në bashkëpunim me bashkinë Shkodër dhe bibliotekën publike “Marin Barleti” organizuan ekspozitën fotografike “Udhëtim në Japoni”.

Inagurohet ekspozita “Paolo Rossi, një djalë i artë dhe legjendat e futbollit”, Presidenti Duka: Figurë e pavdekshme, kontribues i madh i futbollit italian

Në ceremoninë ishin të pranishëm Presidenti i FSHF-së, Armand Duka, Kryeministri Edi Rama, Ambasadori Italian në Shqipëri, Fabrizio Bucci.

Gonxhja: Artistja Iva Lulashi do të përfaqësojë Shqipërinë në Bienalen e Venecias

Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit mundësoi projektidenë “Love as a Glass of Water”.

Ekspozita “MURI” në Galerinë “Vilson Kilica”

Ky është edicioni i 5-të i saj. Ekspozita do të jetë e hapur nga 10 shkurti deri më 20 shkurt 2024.

Blerta Kambo, “Man of the castle”

COD e nisi sezonin për vitin 2024 me çeljen e ekspozitës bashkëkohore “Man of the castle” nga artistja Blerta Kambo

“Udhët V”, 19 pedagogë të Fakultetit të Arteve të Bukura ekspozojnë në Galerinë FAB

Kjo është pjesa e dytë e edicionit të 5-të të kësaj ekspozite. E hapur deri, më 20 janar 2024.

Veprat e piktorëve ekspozohen në galerinë “Edward Lear” në Berat

Kjo ekspozitë do të qëndrojë e hapur deri në 21 janar 2024 në qytetin e një mbi një dritareve.

Përtej netëve prizrenase!

Gent Smani ka forcë imagjinative të madhe dhe i nxjerr xhevahiret natës një e nga një

Margariti: Ekspozita “Gjyqet” jo thjesht një dëshmi, por edhe reflektim mbi të shkuarën

Ekspozita do të jetë e hapur për publikun deri më 24 mars 2024.

“Code 2”, filozofia e koduar e ngjyrave të Kamuran Gorancit

REPORTAZH – Ekspozita impresioniste e piktorit kosovar, Kamuran Goranci, e hapur në Galerinë e Artit Tiranë (GAT)