Ambasadorja e Kubës, Marieta Garcia Jordan, paraqet Letrat Kredenciale

Gjatë takimit mes Kreut të Shtetit dhe Ambasadores së Kubës u theksua nevoja e bashkëpunimit të dy shteteve,