Mazniku: Bashkitë do të kenë dritaren e tyre digjitale për qytetarët

Ministri i Shtetit për Pushtetin Vendor, Arbjan Mazniku bëri të ditur se shumë shpejt edhe bashkitë do të kenë dritaren e tyre digjitale ku do të ofrojnë shërbimet për qytetarët e tyre.

UNDP Albania: Programi LNB po kontribuon në ngritjen e shërbimeve social

Programi LNB po kontribuon në ngritjen e shërbimeve sociale, në: Berat, Lushnjë, Dimal, Krujë, Shkodër, Vau i Dejës, Pogradec, Korçë dhe Devoll.

Manja: Të angazhuar për punësimin e të miturve që përfundojnë dënimin

Punësimi i të miturve që përfundojnë dënimin, si mundësi për ririntegrimin e tyre në shoqëri, ishte në fokus të diskutimeve të tryezës së zhvilluar sot nga Bashkia e Lezhës dhe Zyra e Kombeve të Bashkuara për Fëmijët (UNICEF) në Shqipëri.

Laboratori i parë “Culture and Creativity for the Western Balkans

“Culture and Creativity for the Western Balkans” (CC4WBs) është një projekt i financuar nga Bashkimi Europian

Veliaj me përfaqësuesin e UNICEF Albania: Të çojmë përpara axhendën për fëmijët dhe të rinjtë

Kryetari i bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj priti në një takim përfaqësuesi i UNICEF Albania, Murat Sahin.

Gonxhja-McCluney: Diskutime për zhvillimin ekonomik, kulturor dhe inovativ

Ministri Gonxhja zhvilloi një takim me Koordinatoren e Përhershme të OKB në Shqipëri, Fiona McCluney

20 vite partneritet mes UNDP dhe BE, shumë projekte për përmirësimin e jetës së qytetarëve

UNDP Albania liston një sërë programesh e projektesh të rëndësishme, të cilat po realizohen në bashkëpunim të ngushtë me BE-në

Ministri Gonxhja takim me drejtuesen e UNOPS-it në Shqipëri

Programi EU4Culture për restaurimin dhe mbrojtjen e trashëgimisë kulturore, financuar nga Bashkimi Europian, zbatohet nga UNOPS

Bota e artizanëve të Krujës, në një platformë digjitale

Falë platformës digjitale “Artizanët mes të shkuarës dhe së ardhmes”, të zhvilluar nga OJQ-ja e Fondacionit Progress në kuadër të programit të granteve EU4Culture, mund të eksplorohet bota e artizanëve të Krujës, nga kudo në botë.

Tiranë-Prishtinë, bashkëpunim ndërkufitar për kontrollin e armëve të vogla dhe të lehta

Zyrat e PNUD në Tiranë dhe Prishtinë prezantuan projektet për “Qasjen e integruar institucionale dhe rritjen e bashkëpunimit ndërkufitar në fushën e kontrollit të Armëve të Vogla dhe të Lehta”.