Koçiu, takim me homologun turk: Shtrirje e bashkëpunimit për autonominë spitalore në të gjithë sistemin publik

Rritja e bashkëpunimit midis Shqipërisë dhe Turqisë në fushën e Shëndetësisë

Koçiu me ambasadoren Kato: Japonia mbështetje në fuqizimin e spitaleve me pajisje moderne

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu zhvilloi një takim me ambasadoren e Japonisë, Kikuko Kato.

Koçiu: Ndërhyrje e suksesshme e kompleksitetit të lartë në Spitalin Rajonal Memorial Fier

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale shprehu mirënjohje ekipit të mjekëve kirurgë në Spitalin Memorial

Koçiu: Fushata për dhurim vullnetar të gjakut është shtrirë në të gjithë vendin

Punonjës të institucioneve qendrore dhe vendore i janë bashkuar fushatës së MSHMS-së për dhurim vullnetar të gjakut

“Fondi social”, Koçiu: Shërbime të reja sociale në të gjithë territorin

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale do të mbështesë këtë vit nëpërmjet Fondit Social, 15 bashki të tjera

Koçiu takim me drejtuesin e ri të UNICEF: Në fokus, vaksinimi i popullatës

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu ka pritur në takim drejtuesin e ri të UNICEF në Shqipëri, Murat Sahin.

Koçiu në Sarandë: Shtrirje e shërbimeve sociale të integruara në 61 bashkitë e vendit

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu vizitoi Qendrën e Zhvillimit në Bashkinë Sarandë

Spitali Rajonal Memorial Fier, Koçiu: Realizohet me sukses ndërhyrja e vështirë kirurgjikale

Një ndërhyrje e kompleksitetit të lartë është realizuar me sukses nga personeli i Shërbimit të Kirurgjisë Otorinolaringologjike

Koçiu: Spitali Rajonal “Memorial” i Fierit, modeli më i mirë i transformimit në shëndetësi

Ministrja e Shëndetësisë zhvilloi një takim me stafin e mjekëve shqiptaro-turk të Spitalit Rajonal Memorial në Fier.

Shqipëri-Zvicër, marrëveshje për forcimin e sistemit të kujdesit shëndetësor

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu si dhe ambasadorja e Zvicrës në Tiranë, Ruth Huber, nënshkruan dy marrëveshje