Presidenti Begaj pranon Letrat Kredenciale të Ambasadores së Mongolisë, Tserendorj Narantungalag

Gjatë takimit mes Kreut të Shtetit dhe Ambasadores Narantungalag, theksi u vu te bashkëpunimi mes institucioneve të të dy vendeve