Hungaria nderon ish-ambasadoren/ Mira Hoxha dekorohet me Urdhrin e Meritës

Urdhri i Meritës “Kryqi i Komandantit” i është dhënë për meritat e veçanta në rritjen e marrëdhënieve mes dy vendeve.

Presidenti Begaj shpallet “Qytetar Nderi” nga Komuna e Roshanos

Presidenti Begaj u nderua me titullin “Qytetar Nderi” nga ana e Kryetarit të Bashkisë së Roshanos, Dr. Simone Palozo.

“Ylli i Mirënjohjes Publike”, Rama dekoron shtatë sportistë elitarë

U dekoruan Briken Calja, Erkand Qerimaj, Zelimkhan Abakarov, Eklent Kaçi, Lara Colturi, Alban Beqiri dhe Gentiana Beqa.