Perspektivat ekonomike dhe inovacioni, Gonxhja takim me Supertin

Ministri i MEKI takim me drejtoren për Ballkanin Perëndimor në Drejtorinë për Fqinjësinë dhe Negociatat e Zgjerimit, Valentina Superti.

Gonzato-Gonxhja: Mjedis miqësor ndaj biznesit dhe inovacionit

Ambasadori i BE-së në Tiranë, Silvio Gonzato ka zhvilluar një takim me ministrin e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja.