Japonia i dhuron Përmetit mjet për mbledhjen e mbetjeve urbane

Ambasadori i Japonisë në Shqipëri, Takada Mitsuyuki, zhvilloi një vizitë në Bashkinë Përmet


Ambasadori Japonisë në Shqipëri, Takada Mitsuyuki, zhvilloi një vizitë në Bashkinë Përmet për përurimin e mjetit të ri teknologjik dhe kontenierëve, për mbledhjen e mbetjeve urbane sipas marrëveshjes së grantit.

Gjatë vizitës së tij Ambasadori Takada uroi që ky bashkëpunim të përmirësojë më tej shërbimin e menaxhimit të mbetjeve urbane në bashkinë Përmet.

Kryetarja e Bashkisë së Përmetit, Alma Hoxha, shprehu nga ana e saj falenderim për mjetin kaq të domosdoshëm për bashkinë dhe dëshirën për bashkëpunime të mëtejshme.

Postimi i Bashkisë Përmet

AMBASADORI JAPONEZ VIZITON PËRMETIN!

Ditën e sotme ambasadori japonez Takada Mitsuyuki realizoi një vizitë në Bashkinë Përmet për përurimin e mjetit të ri teknologjik dhe kontenierëve për mbledhjen e mbetjeve urbane sipas marrëveshjes së grantit.

Gjatë vizitës së tij Ambasadori Takada uroi që ky bashkëpunim të përmirësojë më tej shërbimin e menaxhimit të mbetjeve urbane në bashkinë Përmet.

Shërbimi i pastrimit tashmë do të jetë më cilësor, më i shpeshtë dhe do të mbuloj një sipërfaqe më të madhe falë mjeteve të siguruara.

Kryetarja e Bashkisë shprehu nga ana e saj falenderim për mjetin kaq të domosdoshëm për bashkinë dhe dëshirën për bashkëpunime të mëtejshme.

Një mjedis i pastër kërkon shërbim cilësor dhe tashmë mjeti teknologjik i duhur i shtohet mjeteve që do të kujdesen për pastërtinë në Bashkinë Tonë.

Ky është bashkëpunimi i parë me Ambasadën Japoneze, pse jo për ti hapur rrugë bashkëpunimeve të tjera në të ardhmen.

Së bashku për një mjedis më të mirë !

AMBASADORI JAPONEZ VIZITON PËRMETIN !

Ditën e sotme ambasadori japonez Takada Mitsuyuki 🇯🇵realizoi një vizitë në…

Posted by Bashkia Përmet-Faqja Zyrtare on Monday, November 6, 2023

Kur ndez një dritë!

E ftuar në një familje hebrenjsh për të festuar një ditëlindje, një dritë të ndezur për Hanukkah.

Global 360

Greqia dhe Turqia nënshkruajnë deklaratën për marrëdhënie të mira fqinjësore

Kjo lëvizje vjen menjëherë pas vizitës shumë të ndjekur të presidentit turk Rexhep Tayip Erdogan në Athinë.

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Gjashtë shtetet e lëkundura, që do të vendosin për të ardhmen e gjeopolitikës

Cliff Kupchan është kryetar i institutit kërkimor “Eurasia Group”.

OPED

Kur ndez një dritë!

E ftuar në një familje hebrenjsh për të festuar një ditëlindje, një dritë të ndezur për Hanukkah.

Profil

Rauf Fico, diplomati brilant me vizion perëndimor

Rauf Fico përcaktoi juridiksionin e konsullatave shqiptare dhe Konsullatave të Nderit të Shqipërisë jashtë vendit.

Masmedia

Kur ndez një dritë!

E ftuar në një familje hebrenjsh për të festuar një ditëlindje, një dritë të ndezur për Hanukkah.