Përzgjidhet logoja e 80-vjetorit të Çlirimit të Atdheut!

Autorja është arkitektja Ejona Karkini.

Japonezi Kengo Kuma, arkitekti i Parkut të Artit në Tiranë

Projekti ambicioz i kryeministrit Rama i është besuar një emri të madh të arkitekturës bashkëkohore

Arkitekti Andi Papastefani, 123 skica nga Berati 2400-vjeçar!

“Në Berat duke u endur dhe skicuar” është përmbledhja e 123 vizatimeve nga arkitekti Andi Papastefani