Hasani takon McAllister: Mbështetje të ardhmes evropiane të Shqipërisë

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani takon David McAllister, kryetar i Komisionit për Punët e Jashtme të Parlamentit Evropian

Hasani-Milatoviç: Angazhim i përbashkët për të nxitur paqen dhe stabilitetin e rajonit

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani u prit sot në një takim nga Presidenti Jakov Milatovic

Hasani në Shkup: Faktori shqiptar, rol për ruajtjen e orientimit euroatlantik të Maqedonisë së Veriut

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme: Shqipëria dhe RMV kanë treguar përkushtim të jashtëzakonshëm në rrugën drejt BE

Hasani, takime me përfaqësues të partive politike në Kosovë

Ministri për Europën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani zhvilloi sot takime me drejtues e përfaqësues të partive politike në Kosovë.

Hasani: Kosova, pranim pa asnjë kusht të propozimeve të BE-së

Ministri i Jashtëm: 2024-a është një vit i rëndësishëm, jo vetëm për Shqipërinë dhe Kosovën

Hasani: Dakordësi për shtimin e përfaqësimit të përbashkët diplomatik me Kosovën

Lidhur me çështjet ekonomike, Hasani vlerësoi hapat e ndërmarra në lehtësimin e qarkullimit ndërkufitar në funksion të nxitjes së shkëmbimeve tregtare

Hasani: Shqipëria aleate e përjetshme e Kosovës, NATO garancia më e madhe për integritetin e saj

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani: Garancia më e madhe për integritetin dhe sovranitetin e Republikës së Kosovës është NATO.

Hasani: I nderuar që vizitën në Kosovë ta nis nga Duboviku i Deçanit

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani, nisi turin e tij tre ditor.

25-vjetori i masakrës së Reçakut, Hasani: Mizori të tilla nuk duhet të përsëriten më

Ministri për Europën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani përkujtoi sot 25-vjetorin e masakrës së Reçakut, një ngjarje tragjike në historinë e Kosovës.

MEPJ: Prioritet i vitit 2024, konsolidimi i bashkëpunimit me diasporën dhe faktorin shqiptar në rajon

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme publikon prioritetet për vitin 2024 për Diasporën Shqiptare.