Koçiu: Punonjës të institucioneve qendrore dhe vendore i janë bashkuar fushatës për dhurim vullnetar të gjakut

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu: Punonjës të institucioneve qendrore dhe vendore i janë bashkuar fushatës intensive të MSHMS-së

Koçiu takim me drejtuesin e ri të UNICEF: Në fokus, vaksinimi i popullatës

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu ka pritur në takim drejtuesin e ri të UNICEF në Shqipëri, Murat Sahin.

Karta e Autonomisë Menaxheriale, Koçiu: Objektiv, krijimi i poleve të ekselencës në gjithë vendin

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu: Objektiv mbetet krijimi i poleve të ekselencës në shëndetësi të shtrira në të gjithë vendin.

Koçiu në Sarandë: Shtrirje e shërbimeve sociale të integruara në 61 bashkitë e vendit

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu vizitoi Qendrën e Zhvillimit në Bashkinë Sarandë

Spitali Rajonal Memorial Fier, Koçiu: Realizohet me sukses ndërhyrja e vështirë kirurgjikale

Një ndërhyrje e kompleksitetit të lartë është realizuar me sukses nga personeli i Shërbimit të Kirurgjisë Otorinolaringologjike

Koçiu: Mbi 58 mijë persona me aftësi të kufizuar bonus 10 mijë lekë për Vitin e Ri

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale: Nga viti 2019 janë shpërndarë 200 mijë bonuese, ndërsa 40 mijë vetëm për vitin 2023.

Shqipëri-Zvicër, marrëveshje për forcimin e sistemit të kujdesit shëndetësor

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu si dhe ambasadorja e Zvicrës në Tiranë, Ruth Huber, nënshkruan dy marrëveshje

Koçiu: Armatë më të madhe profesionistësh të sëmundjeve interne

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu, ishte sot pjesë e Konferencës së parë Kombëtare të Mjeksisë Interne dhe Hipertonisë,

Koçiu me stafin mjekësor të Spitalit të Traumës: Vijim i investimeve dhe fuqizim i kapaciteteve

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu, ka zhvilluar një takim me drejtuesit dhe stafin mjekësor të Spitalit Universitar të Traumës

Koçiu takon ambasadorin italian, fokusi investimi në poliklinika

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu zhvilloi një takim me ambasadorin e Italisë, Fabrizio Bucci.