Koçiu-Gonzato: BE mbështetje projekteve në fushën e shëndetësisë dhe mbrojtjes sociale

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu priti sot në një takim ambasadorin e Bashkimit Europianë në Tiranë, Silvio Gonzato.

Koçiu: Investime për modernizimin e infrastrukturës shëndetësore

Në Ditën Botërore të Shëndetit, ministrja Koçiu u shpreh se shëndeti është pasuria më e madhe që kemi.

Dita Botërore e Mjekëve

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu: Paga e mjekëve sërish do të ketë tjetër rritje

Koçiu në Nju Jork: Prioritet, buxhetimi i përgjegjshëm gjinor

Buxhetimi i përgjegjshëm ndaj barazisë gjinore, si një qasje transformuese drejt një shoqërie gjithëpërfshirëse dhe të barabartë

Koçiu në OKB: T’i jepet fund dhunës me bazë gjinore

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu iu drejtua sot me një fjalë Sesionit të 68-të të Komisionit për Statusin e Gruas në OKB.

Koçiu në Nju Jork, takim me drejtuesen e UNICEF

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu zhvilloi sot një takim me drejtoren e përgjithshme të Politikave Sociale të UNICEF-it, Natalia Winder Rossi.

Koçiu: Aktori Fuga realizon me sukses angiografinë cerebrale në Spitalin Memorial Fier

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu publikon mesazhin e aktorit të njohur

Koçiu me ambasadoren Kato: Japonia mbështetje në fuqizimin e spitaleve me pajisje moderne

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu zhvilloi një takim me ambasadoren e Japonisë, Kikuko Kato.

Koçiu: Ndërhyrje e suksesshme e kompleksitetit të lartë në Spitalin Rajonal Memorial Fier

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale shprehu mirënjohje ekipit të mjekëve kirurgë në Spitalin Memorial

Koçiu: Fushata për dhurim vullnetar të gjakut është shtrirë në të gjithë vendin

Punonjës të institucioneve qendrore dhe vendore i janë bashkuar fushatës së MSHMS-së për dhurim vullnetar të gjakut