Ja përse Kina ka një rol kryesor gjithmonë në rritje në arenën ndërkombëtare dhe në diplomacinë transnacionale

Nuk është e rastit që ditët e fundit Ministri i Jashtëm ukrainas mbërriti në Pekin dhe po në të njëjtën kohë në Pekin u nënshkrua edhe marrëveshja për pajtimin kombëtar të fraksioneve palestineze.

Marrëveshja Hamas – Fatah në Pekin i hap rrugë zgjidhjes së konfliktit në Lindjen e Mesme

Nga Prof. Dr. Enver Bytyçi Njerëzit, grupet shoqërore, por edhe shtetet e qeveritë e tyre,.

CMG-ja: Plani i ri i reformës i Kinës do të sjellë përfitime të reja për botën

Analistët kanë vënë në dukje që kjo dërgon një sinjal të qartë se Kina do të zgjerojë hapjen ndaj botës së jashtme dhe plani i ri i reformës së Kinës do të sjellë më shumë përfitime për botën.

Pekin, Peng Liyuan merr pjesë në kampin veror për fëmijët kinezë dhe afrikanë

Bashkëshortja e kryetarit të shtetit të Kinës Xi Jinping, Peng Liyuan, mori pjesë të premten në kampin veror për fëmijët nga Kina dhe Afrika të zhvilluar në Pekin, të quajtur “Love in the Sunshine”.

Reformat, prioritetet dhe modernizimi i Kinës hyjnë në një fazë të re

Reforma në Kinë është një mjet i fuqishëm për stimulimin e rritjes. Asnjëherë në historinë botërore kaq shumë njerëz nuk kanë përmirësuar standardet e tyre të jetesës, në një kohë kaq të shkurtër

Kina e sotme dhe e së ardhmes: prosperitet, hapje dhe gjithëpërfshirje

Kina synon dhe garanton që e sotmja dhe e ardhmja e saj lidhen fort dhe në mënyrë të sigurt me hapjen dhe gjithëpërfshirjen, drejt rrugës së prosperitetit të qëndrueshëm dhe zhvillimit të gjithanshëm.

Kina do të thellojë reformën dhe hapjen në epokë të re

Sekretari i Përgjithshëm Xi Jinping do të udhëheqë 1.4 miliard kinezë që të zhvillojnë së bashku reformat në epokën e re për të shkruar një kapitull të ri më emocionues.

Nxitja e zhvillimit të lartë dhe e modernizimit të vendit përmes thellimit të reformave

Partia Komuniste e Kinës do të mbledhë seancën e tretë plenare të Komitetit të saj të 20-të Qendror në 15 Korrik në Pekin.

Përpjekjet për të ruajtur ekologjinë Sanjiangyuan duke paguar dividentë të pasur

Ruajtja ekologjike po bëhet një çështje gjithnjë e më e rëndësishme në axhendën e qeverive lokale

Kinë, do të thellohet reforma me hapje të nivelit më të lartë

Në dekadën e kaluar, pas plenumit të tretë të Komitetit të 18-të Qendror të PKK-së,.