Ambasadori Petrit Malaj i dorëzon letrat kredenciale Presidentes së Kosovës

Ambasadori i Shqipërisë në Kosovë, Petrit Malaj i dorëzoi letrat kredenciale Presidentes së Kosovës, Vjosa Osmani.

Ambasadori Kurtezi, takim lamtumire me Presidentin e Malit të Zi

Presidenti Milatoviq vlerëson kontributin e Ambasadorit në intensifikimin e bashkëpunimit politik

Arritjet e ҫmuara të depozituara në “valixhen diplomatike”

Mesazh i Ambasadorit Ridi Kurtezi, përpara përfundimit të misionit diplomatik në Malin e Zi.

Dëgjesa me kandidatët për ambasadorë. Malaj në Kosovë, Canaj në Serbi dhe Qirko në Hungari

Në drejtimin e Kryetares, Mimi Kodheli, u mblodh ditën e sotme Komisioni për Politikën e Jashtme

Begaj dekreton emërimin e gjashtë ambasadorëve

Presidenti i Republikës, Bajram Begaj me propozim të Kryeministrit, dekretoi lirimet dhe emërimet e disa ambasadorëve.

“Dyert e Hapura të Ambasadës” shqiptare në Uashington

Që nga viti 2016 kur mori pjesë për herë të parë, mbi 25.000 qytetarë amerikanë kanë vizituar Ambasadën gjatë këtij aktiviteti

“Unexpected Care”, Driant Zeneli ekspozon në Sofje

Driant Zeneli pjesë e ekspozitës grupore “Unexpected Care” me vepra arti me imazhe lëvizëse në hapësirën publike, organizuar nga Instituti i Artit Bashkëkohor – Sofje.

Ambasadori Qazimi pret skenografin slloven Kajetan Čop dhe shkrimtaren shqiptare Arjeta Ahmeti

Promovim i bashkëpunimit dypalësh Shqipëri-Slloveni në fushën e artit dhe kulturës.

Shqipëria hap ambasadë në Azerbajxhan

Qeveria ka vendosur në mbledhjen e Këshillit të Ministrave hapjen e ambasadës shqiptare në Baku.

Dita e Presidentëve në SHBA, ambasadorja Faber: Kanë mbështetur marrëdhënien e shkëlqyer me Shqipërinë!

Kjo festë është zgjedhur në kujtim të ditës së lindje së Presidentit George Washington, i lindur në këtë ditë në vitin 1732.