Ambasadori Kurtezi, takim lamtumire me Presidentin e Malit të Zi

Presidenti Milatoviq vlerëson kontributin e Ambasadorit në intensifikimin e bashkëpunimit politik


Takim përshëndetës i Ambasadorit Ridi Kurtezi me Presidentin Jakov Milatoviq, në përfundim të misionit diplomatik në Malin e Zi.

Në përfundim të misionit diplomatik në Malin e Zi, Ambasadori Ridi Kurtezi u përshëndet zyrtarisht me Presidentin Jakov Milatoviq, me të cilin konstatuan zhvillimin e suksesshëm dhe forcimin e mëtejshëm të marrëdhënieve dypalëshe midis Shqipërisë dhe Malit të Zi.

Presidenti Milatoviq ka vlerësuar kontributin e Ambasadorit në intensifikimin e bashkëpunimit politik, ekonomik, social dhe kulturor dhe si nxitës në forcimin e urave të bashkëpunimit midis Shqipërisë dhe Malit të Zi.

Ambasadori ka falenderuar Presidentin Milatoviq për bashkëpunimin dhe mikpritjen dhe i ka uruar një mandat të suksesshëm në krye të vendit, në funksion dhe në të mirë të zhvillimit dhe të prosperitetit politik dhe ekonomik të Malit të Zi.

Sa shumë na kishin munguar emisionet për fëmijët!

Aq shumë na kishin munguar emisionet për fëmijë në studion e TVSH-së, saqë po i ndjek edhe unë me ëndje!!!

Global 360

Trump pa imunitet, gjyqtarja: Do të ndiqet penalisht!

Donald Trump është i pari ish-president që përballet me akuza penale.

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Gjashtë shtetet e lëkundura, që do të vendosin për të ardhmen e gjeopolitikës

Cliff Kupchan është kryetar i institutit kërkimor “Eurasia Group”.

OPED

102-vjeçari që drejton shoqatën “Avni Rustemi” në Amerikë

102 herë që Vasil Malita ynë pret e përcjell shokë e miq, bashkatdhetarë të udhëve të atdheut e në emigracion.

Profil

Rauf Fico, diplomati brilant me vizion perëndimor

Rauf Fico përcaktoi juridiksionin e konsullatave shqiptare dhe Konsullatave të Nderit të Shqipërisë jashtë vendit.

Masmedia

Sa shumë na kishin munguar emisionet për fëmijët!

Aq shumë na kishin munguar emisionet për fëmijë në studion e TVSH-së, saqë po i ndjek edhe unë me ëndje!!!