Besiana Kadare: Go Nikki!

Ambasadorja e Shqipërisë në UNESCO uron Nikki Haley, kandidate e Partisë Rebublikane për Zgjedhjet Presidenciale 2024.

Drejtorja Audrey Azoulay: Lumi i Vjosës do të jetë nën mbrojtjen e UNESCO

Drejtoresha e Përgjithshme e UNESCO-s, Audrey Azoulay, zhvilloi një vizitë zyrtare, në Shqipëri.

Kumbaro: Drejtoresha e UNESCO-s, e befasuar me Muzeun e Përgjimeve Sekrete “Shtëpia me gjethe”

Ministrja e Turizmit, Mirela Kumbaro dhe Drejtoresha e Përgjithshme të UNESCO-s, Audrey Azoulay, vizituan “Shtëpinë me gjethe”.