16 vite në UNESCO, Gonxhja: Berati në vëmendjen e vizitorëve nga mbarë bota

Sot Berati trashëgon 210 objekte muzeale, nga të cilat 150 janë objekte në këmbë. Prej tyre 60 janë monumente të kategorisë së parë dhe të tjerat të kategorisë së dytë.

Shqipëria dhe UNESCO, bashkëpunim i shkëlqyer për turizmin e qëndrueshëm

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja dhe ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro, në selinë e UNESCO.

Shqipëria dhe UNESCO, bashkëpunim për zhvillimet në zonat e trashëgimisë botërore dhe zonat e mbrojtura

Shqipëria dhe UNESCO po bashkëpunojnë për zhvillimet në zonat e trashëgimisë botërore dhe zonat e mbrojtura.

Vjosa në UNESCO, Kumbaro: Aplikimi gati brenda vitit

Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit Mirela Kumbaro ka njoftuar nisjen e punës për përfshirjen e Vjosës në listën e pasurive botërore të mbrojtura nga UNESCO, nën programin “Njeriu dhe Biosfera”.

Raporti i UNESCO-s, Gonxhja: Plani i Integruar i Menaxhimit, bazë e shkëlqyer për të ardhmen e administrimit të Butrintit

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja reagoi sot ndaj debatit publik të zhvilluar në lidhje me raportin e UNESCO-s për Butrintin

Sot, Dita Ndërkombëtare e Gjuhës Amtare

Sot është Dita Ndërkombëtare e Gjuhës Amtare, e shpallur si e tillë nga UNESCO, në nëntor 1999

Kadare: Përfshirja e Vjosës në UNESCO sjell zhvillim ekonomik e turizëm të qëndrueshëm

UNESCO do të dërgojë një mision këshillues në Shqipëri, lidhur me përgatitjen e dosjes

Besiana Kadare: Fitorja në UNESCO, mposhtëm Rusinë!

Ambasadorja e Shqipërisë në UNESCO: Anëtarësimin e vendit në Bordin Ekzekutiv, suksesdiplomatik.

Margariti në konferencën e UNESCO-s, “Trashëgimia kulturore në shek. XXI”

Ministrja e Kulturës, Elva Margariti iu bashkua nismës së UNESCO-s dhe qeverisë italiane, “Call for Action”.

Margariti: Lajm i shkëlqyer zgjedhja e Shqipërisë si anëtare e Bordit Ekzekutiv të UNESCO-s

Ministrja e Kulturës falënderoi çdo anëtar të UNESCO-s që besoi në punën e Shqipërisë.