Subvencionet në bujqësi, 18 mijë aplikime fituese deri tani

54.255 fermerë aplikuan për skemën e naftës dhe mbi 9 mijë aplikime për tufën bazë të matrikulluar, të imta dhe gjedhin

Denaj pret Wisner: Diskutuam mbi projektet e USAID!

Ministrja e Bujqësisë, Anila Denaj priti Të Ngarkuarin me Punë në Ambasadën e SHBA, David Wisner dhe drejtuesen e USAID në Shqipëri, Mischere Kawas.

Denaj takon Peleg: Bashkëpunim Shqipëri-Izrael në fushën e bujqësisë

Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Anila Denaj priti Galit Peleg, ambasadore e Izraelit në Shqipëri.

Panairi “Fruit Attraction 2023”, në Madrid, Denaj: Shqipëria në hartën e eksportuesve cilësorë në Europë

Në këtë panair, prezantohen mbi 80 000 ekspozitorë, nga të gjitha vendet e botës.

Denaj: Eksportet bujqësore rritje me 17.5 %, gjatë 8-mujorit

Ministrja e Bujqësisë: Ecuria dhe rritja e vazhdueshme e eksporteve është pasqyrë e qartë e njerëzve të punës në bujqësi

Denaj në Bruksel: Standarde europiane në mbështetje të fermerëve dhe agropërpunimit

Shqipëria është në bashkëpunim të plotë me Bashkimin Europian në hartimin e politikave publike në shërbim të zhvillimit rural.

Denaj: Bashkëpunime potenciale në bujqësi dhe agroturizëm me Çekinë

Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Anila Denaj priti delegacionin e përfaqësuesve të lartë të Dhomës së Senatit të Parlamentit të Republikës Çeke

Investimi në agroturizëm dhe ekoturizëm, mbështetje turizmit të qëndrueshëm

Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural po bashkëpunon fort me agjencitë ndërkombëtare në mbështetje të komuniteteve dhe ekonomive lok

Forcimi i bashkëpunimit, Krifca takim në Romë me homologun italian Lollobrigida

Shqipëria dhe Italia kanë në fokus forcimin e bashkëpunimit në fushën e bujqësisë dhe zhvillimit rural.

Krifca në Samitin e OKB-së për Sistemet Ushqimore

Objektivi i samitit është të ofrojë modele drejt ndërtimit të sistemeve ushqimore më efikase