Hasani uron Cameron dhe Cleverly: Mirëpresim vazhdimin e bashkëpunimit me Mbretërinë e Bashkuar

David Cameron, ish-kryeministri britanik, u emërua sot Sekretari i ri i Jashtëm i Mbretërisë së Bashkuar.

Hasani: Evakuohen shtetasit e parë shqiptarë nga Gaza

Ministri i Jashtëm: Pesë shtetasit shqiptarë tashmë ndodhen të sigurt jashtë zonës së konfliktit.

Hasani: Shqipëria, qasje të re ndaj sulmeve kibernetike

Ministri i Jashtëm: “Ngremë një Akademi Kombëtare Dixhitale dhe Kibernetike”

Samiti i Diasporës, profesorët shqiptarë në Zvicër: Shembull bashkimi për gjeneratat e reja

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani: Edhe 13 ditë na ndajnë nga Dita e Arbëreshëve dhe Samiti III i Diasporës

Sesioni i 42-të i UNESCO-s, Hasani: Prioritet aksioni urgjent për klimën dhe oqeanet

Ministri i Jashtëm mori pjesë në sesionin e 42-të të Konferencën e Përgjithshme të UNESCO-s

Dita e Arbëreshëve e Samiti i Diasporës, Petta: Na afron më shumë me Shqipërinë

Dita e Arbëreshëve dhe Samitin e tretë të Diasporës, që do të mbahen në Tiranë në datat 22-23 nëntor.

Hasani: Shqipëria mbështet Izraelin në të drejtën e tij legjitime për vetëmbrojtje

Ministri i Jashtëm ishte i pranishëm në debatin e Këshillit të Sigurimit, në Nju-Jork për situatën në Lindjen e Mesme

Hasani: Procesi i përshpejtuar i zgjerimit të BE-së dhe Procesi i Berlinit, mekanizma plotësues për integrimin e Ballkanit Perëndimor

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani, në Këshillin e Sigurimit theksoi se sfidat aktuale gjeopolitike e bëjnë të domosdoshëm bashkëpunimin mes OKB/KS

Hasani kryeson takimin, Shqipëria sjell Kosovën në fokus të Këshillit të Sigurimit

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani, ka kryesuar takimin e posaçëm të formatit Arria të Këshillit të Sigurimit.

Hasani: Gati për konferencën e dytë ndërqeveritare Shqipëri-BE

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani, ka marrë pjesë në forumin e hapur me temë “Zhbllokimi i progresit: E ardhmja evropiane e Ballkanit Perëndimor”.