Hasani-Grossi: ANEA, mbështetje të vazhdueshme për Shqipërinë

Ministri për Europën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani zhvilloi një takim me drejtorin e përgjithshëm të ANEA, Rafael Grossi.


Ministri për Europën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani zhvilloi sot një takim në Agjencinë Ndërkombëtare të Energjisë Atomike (ANEA) me drejtorin e përgjithshëm Rafael Grossi.

Hasani konfirmoi mbështetjen dhe angazhimin e përkushtuar për të punuar së bashku me ANEA, veçanërisht në kuadër të Kornizës së re të Programit Vendor për 2024-2030.

Ai u shpreh po ashtu thellësisht falënderues për drejtorin Grossi dhe ANEA-n, për ndihmën e dhënë pas tërmetit të vitit 2019, gjatë pandemisë COVID-19 dhe për mbështetjen e vazhdueshme të paçmuar për Shqipërinë. (ATSH)

Bota përmes statistikave!

Bota ku jetojmë përmes shifrave për gjeografinë, popullsinë, burimet natyrore dhe vecanërisht ekonominë.

Global 360

SHBA, të burgosurit diplomohen në universitetet më të mira

Marrja e diplomës u mundëson të burgosurve të integrohen më lehtë në shoqëri pas kryerjes së dënimit

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Gjashtë shtetet e lëkundura, që do të vendosin për të ardhmen e gjeopolitikës

Cliff Kupchan është kryetar i institutit kërkimor “Eurasia Group”.

OPED

102-vjeçari që drejton shoqatën “Avni Rustemi” në Amerikë

102 herë që Vasil Malita ynë pret e përcjell shokë e miq, bashkatdhetarë të udhëve të atdheut e në emigracion.

Profil

Rauf Fico, diplomati brilant me vizion perëndimor

Rauf Fico përcaktoi juridiksionin e konsullatave shqiptare dhe Konsullatave të Nderit të Shqipërisë jashtë vendit.

Masmedia

Bota përmes statistikave!

Bota ku jetojmë përmes shifrave për gjeografinë, popullsinë, burimet natyrore dhe vecanërisht ekonominë.