Hasani-Grossi: ANEA, mbështetje të vazhdueshme për Shqipërinë

Ministri për Europën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani zhvilloi një takim me drejtorin e përgjithshëm të ANEA, Rafael Grossi.