Kjo dashuri, jetën po ma vjedh!

“Kjo dashuri, zeher zemrën ta mbledh, … si kafe e zezë, e fortë!”


Nga Pandi Laço

Kjo dashuri,
Si “puzzle” jetën ma vjedh!
Një armë e nxehtë – “e ftohtë”!

Kjo dashuri,
Zeher zemrën ta mbledh,
Si kafe e zezë, e fortë!

Kjo dashuri,
Vazo për “comprachicos”,
Ngushtë më rri!

Kjo dashuri,
E gjerë si një thes,
Brenda saj s’mund të vdes!

Kjo dashuri,
Partiturë “Per Elise”,
Luajtur ne Major!

Kjo dashuri,
Një kopje “Mona Lise”,
E shitur nën dorë!

Lexo më shumë nga

“iNews”: Shqipëria mes nëntë destinacioneve të përballueshme për pushime në janar

Kompania e udhëtimeve online “Opodo” : Prenotimet për në Tiranë u rritën me 78 për qind vitin e kaluar

Global 360

Trump pa imunitet, gjyqtarja: Do të ndiqet penalisht!

Donald Trump është i pari ish-president që përballet me akuza penale.

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Gjashtë shtetet e lëkundura, që do të vendosin për të ardhmen e gjeopolitikës

Cliff Kupchan është kryetar i institutit kërkimor “Eurasia Group”.

OPED

102-vjeçari që drejton shoqatën “Avni Rustemi” në Amerikë

102 herë që Vasil Malita ynë pret e përcjell shokë e miq, bashkatdhetarë të udhëve të atdheut e në emigracion.

Profil

Rauf Fico, diplomati brilant me vizion perëndimor

Rauf Fico përcaktoi juridiksionin e konsullatave shqiptare dhe Konsullatave të Nderit të Shqipërisë jashtë vendit.

Masmedia

“iNews”: Shqipëria mes nëntë destinacioneve të përballueshme për pushime në janar

Kompania e udhëtimeve online “Opodo” : Prenotimet për në Tiranë u rritën me 78 për qind vitin e kaluar