Marrëveshja për sigurimet shoqërore, Manjani: Siguron trajtim të barabartë dhe bashkim të viteve të kontributeve

Zëvendësministrja e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Olta Manjani: U arrit për shkak të plotësimit të standardeve.