Begaj: Marsel Skëndo, rotariani fisnik që i shërbeu komunitetit me përulësi

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj, mori pjesë sot në ceremoninë e organizuar nga Klubi Rotary i Tiranës në nderim të sipërmarrësit Marsel Skëndo.

120-vjetori i shkollës në Iballë të Pukës, Begaj: Mundësi për të reflektuar mbi mësimin e shqipes

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj, mori pjesë sot në ceremoninë e kremtimit të 120-vjetorit të shkollës së Iballës në Pukë

Begaj në Kalabri: Të zhvillojmë miqësinë tonë, ta promovojmë dhe ta trashëgojmë

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj, në ditën e dytë të qëndrimit në Kalabri, zhvilloi sot vizita në qytezat e provincës së Kozencës,

Begaj, takim me presidentin e rajonit të Kalabrisë: Nxitje shkëmbimeve tregtare

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj, nisi sot vizitën zyrtare disaditore në komunat e banuara nga arbëreshët në rajonin e Kalabrisë