Balluku: KE, 62 milionë euro grant për ndërtimin e hekurudhës Durrës – Rrogozhinë

Segmenti hekurudhor Durrës-Rrogozhinë është pjesë e linjës hekurudhore Durrës – Pogradec, e cila parashikohet të lidhet me Maqedoninë e Veriut

Balluku: Të angazhuar për realizimin e linjës së transmetimit Shqipëri-Itali

Zëvendëskryeministrja Belinda Balluku zhvilloi një takim me Jasim Husain Thabet, drejtorin e Përgjithshëm të Kompanisë Kombëtare të Energjisë Abu Dhabi, PJSC (TAQA)

Balluku: Shkolla e mesme bujqësore në Cërrik do të kthehet në një qendër rajonale

Zëvendëskryeministrja Belinda Balluku, së bashku me ministren e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Anila Denaj, inspektuan shkollën e mesme bujqësore në Cërrik

Balluku-Fratini: Finalizojmë me Italinë nënshkrimin e disa marrëveshjeve të rëndësishme

Zëvendëskryeministrja, njëherësh ministre e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku, takoi ministrin për Energjinë dhe Ambientin, Gilberto Pichetto Fratin

Shqipëria marrëveshje me Gjermaninë për forcimin e sigurisë rrugore

Marrëveshja u nënshkrua nga zëvendësministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, Hantin Bonati si dhe sekretari parlamentar i Shtetit dhe koordinator federal për Logjistikën dhe Transportin e Mallrave në Gjermani, Oliver Luksic.

Balluku: Shqipëria kryeson në renditjen e vendeve me rritjen më të mëdha në ulje – ngritje të avionëve civilë

Balluku publikoi raportin e EUROCONTROL, i cili krahason numrin e fluturimeve për javën 9-14 gusht në vitet 2019 dhe 2023.

Balluku takim me presidentin e Kongresit Botëror Hebraik

Zv.kryeministrja: Lauder është një filantropist i shquar, aktivist politik dhe diplomat, një mik i mirë i shqiptarëve

Negociatat me BE-në, MIE raporton për politikat e transportit dhe rrjetet trans-europiane

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë kryesoi delegacionin shqiptar në takimin bilateral për kapitujt 14 “Politikat e transportit” dhe kapitullin 21 “Rrjetet trans-europiane”, si pjesë e procesit të negociatave të Shqipërisë me Bashkimin Evropian.

Balluku: Strategjia e specializimit inteligjent, instrument i projekteve të ardhshme

Zv/kryeministrja Balluku theksoi se S3 është prioritet i qeverisë dhe një instrument për drejtimin e projekteve të ardhshme.

Balluku: Epokë e re për Aviacionin Civil, mbrojmë të drejtat e pasagjerëve

Ministrja theksoi se vetëm me aeroportin e Rinasit në vitin 2022 kishte 5.2 milionë pasagjerë