Mete: Papunësia ka zbritur në nivele të ulëta historike, prej 10.5%

Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Ervin Mete tha sot se “papunësia ka zbritur në nivele të ulëta historike, prej 10.5%”.

Mete: Ekonomia shqiptare me ecurinë më pozitive në rajon

Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Ervin Mete: Me pritshmëri për rritje të mëtejshme.

Gjermania dhe BE-ja mbështetje Transportit të Gjelbër në Tiranë me 81.2 milionë euro

Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Ervin Mete, Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj dhe Drejtoresha e KfW në Shqipëri, Brit Horschke nënshkruan Marrëveshjet e Financimi

Mete takim me ambasadorin e Suedisë, thellim të mëtejshëm të bashkëpunimit

Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Ervin Mete zhvilloi sot një takim me ambasadorin e Suedisë në Tiranë, Niklas Ström.

Mete: Të ardhurat në buxhet gjatë 10-mujorit, 530.6 miliardë lekë

Një rritje prej 54.49 miliardë lekësh krahasuar me të njëjtën periudhë të vitit 2023.

Mete: Procesi i Berlinit, mundësi e mirë për integrimin ekonomik të Ballkanit Perëndimor

Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Ervin Mete: Qqeveria shqiptare, ka ndërmarrë masa konkrete në kuadër të angazhimeve të dala nga Procesi i Berlinit.

Mete: Investimet e huaja afro 700 milionë euro në 6-mujorin e parë

Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Ervin Mete, mori pjesë në mbledhjen e Asamblesë së Dhomës Amerikane të Tregtisë në Tiranë.

Mete: Ekonomia ecuri pozitive, të ardhurat rritje me 51 miliardë lekë

Të ardhurat e mbledhura në buxhetin e shtetit gjatë 9-mujorit të këtij viti rezultojnë 477.25 miliardë lekë.

Mete me përfaqësuesin e FMN: Angazhimi për të vijuar konsolidimin fiskal

Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Ervin Mete zhvilloi një takim me Përfaqësuesin e Përhershëm të FMN-së për Ballkanin Perendimor, Sebastian Sosa

Mete: Ekonomia ecuri pozitive, të ardhurat 48.5 miliardë lekë më të larta

Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Ervin Mete bëri të ditur sot se ekonomia po vijon ecurinë pozitive.