AIDA: Pesë kompani shqiptare në panairin “FOOD EXPO 2023” në Greqi

Marrin pjesë: Salvia Produkte Natyrore, Birra Korça, Bidaj, Enofama dhe BioBes.


Në ambientet e AIDA-s u zhvillua takimi përgatitor për pjesëmarrjen në panairin “FOOD EXPO 2023”, i cili do të zhvillohet në Athinë, Greqi, në datat 18-20 mars 2023.

Pesë kompanitë: Salvia Produkte Natyrore Sh.p.k., Birra Korça, Bidaj Sh.p.k., Enofama Sh.p.k., BioBes Sh.p.k., stafi i AIDA-s dhe eksperti, u takuan sot në agjenci për të prezantuar panairin dhe mbajtur diskutime mbi pritshmëritë e bizneseve në këtë panair dhe përfaqësimin sa më të mirë të Shqipërisë

Postimi i AIDA

Sot, në ambientet e AIDA-s u zhvillua takimi përgatitor për pjesëmarrjen në panairin “FOOD EXPO 2023”, i cili do të zhvillohet në Athinë, Greqi, në datat 18-20 mars 2023.

✅AIDA në bashkëpunim me bizneset pjesmarrëse dhe Ekspertin e siguruar nga SIPPO Albania, Z. Roland Bagaviki, po organizon stendën e Shqipërisë, ku do të jenë pjesë pesë biznese shqiptare të sektorit të ushqimit dhe pijeve.

?Pesë kompanitë: Salvia Produkte Natyrore Sh.p.k., Birra Korça, Bidaj Sh.p.k., Enofama Sh.p.k., BioBes Sh.p.k., stafi i AIDA-s dhe eksperti, u takuan sot në agjenci për të prezantuar panairin dhe mbajtur diskutime mbi pritshmëritë e bizneseve në këtë panair dhe përfaqësimin sa më të mirë të Shqipërisë.

Food Expo – Greece
Albanian Investment Development Agency
Tirana, on 03.03.2023

?Sot, në ambientet e AIDA-s u zhvillua takimi përgatitor për pjesëmarrjen në panairin “FOOD EXPO 2023”, i cili do të…

Posted by AIDA – Albanian Investment Development Agency on Friday, March 3, 2023

CNN: “Bond Tower” – rrokaqielli i frymëzuar nga baleti së shpejti në Tiranë

Bond Tower, do të jetë një ndërtesë banimi dhe hotel 50-katëshe, i projektuar nga kompania portugeze e arkitekturës OODA

Global 360

CNN zbulon prapaskenën e tërheqjes së Biden

Vendimi përfundimtar i Presidentit Joe Biden për t’u larguar nga gara u mor në 48 orët e fundit

Diplovista

Rakipi: Bisedimet Kosovë-Serbi të përqendrohen tek njohja, jo më në çështje teknike

Kryetari i Institutit për Studime Ndërkombëtare Albert Rakipi thotë se ka ardhur koha për një qasje tjetër në dialogun mes…

Gjeopolitika

Pika të zeza apo të ndritshme?

Viti 2024 duket që do të shënjohet nga luftrat dhe zgjedhjet, të cilat do të ndikojnë në fatin e një…

OPED

Lamtumirë mjeshtër!

Tani më shumë se kurrë ka zënë vendin e tij në panteonin e letrave botërore.

Profil

Një emër i njohur i elitës intelektuale dhe politike të çerekshekullit të fundit

75-vjetori I lindjes -- Rrugëtimi i Z. Koçi Tahiri nga galeritë e Bulqizës në sallën e legjislativit shqiptar (2017-2021)

Masmedia

CNN: “Bond Tower” – rrokaqielli i frymëzuar nga baleti së shpejti në Tiranë

Bond Tower, do të jetë një ndërtesë banimi dhe hotel 50-katëshe, i projektuar nga kompania portugeze e arkitekturës OODA