Model të ri për Dhomat e Biznesit, Ibrahimaj vizitë pune në Padova

Ministrja e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit, Delina Ibrahimaj, zhvilloi një vizitë pune në Dhomën e Tregtisë së Padovës

Ibrahimaj: Këshilli Ekonomik Kombëtar, platformë ndërveprimi për reformat dhe integrimin europian

Ministrja e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit: Domethënës, forcimi i dialogut mes qeverisë dhe sipërmarrjes

Java Ndërkombëtare e Sipërmarrjes, Ibrahimaj: Do të fuqizojmë ekosistemin

Ministria e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit, lançoi sot Javën Ndërkombëtare të Sipërmarrjes (GEW Albania),

GEW Albania, Ibrahimaj: Java Ndërkombëtare e Sipërmarrjes zhvillohet në Tiranë

Java Ndërkombëtare e Sipërmarrjes është një iniciativë e krijuar për të fuqizuar sipërmarrje dhe komunitete anembanë globit

Ibrahimaj: Lehtësim i shërbimeve për biznesin në 64 institucione

Ministrja e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit, Delina Ibrahimaj

Partneritet për Qeverisje të Hapur, Ekonomi: Shqipëria 24 angazhime të rëndësishme

Samiti i 8-të Global i Partneritetit për Qeverisje të Hapur që u mbajt në Estoni, përmbylli punimet dyditore, duke vënë theksin në rëndësinë e pjesëmarrjes së publikut në vendimmarrje.

“InnFest”, festival dedikuar inovacionit në Shqipëri

“InnFest” do të zhvillohet mes datave 8-10 Shtator 2023, në Kompleksin “Olimpik” Tiranë.

Bilali: Teknologjia e informacionit, ngrihet Agjencia Startup Albania

Këshilli i Ministrave miratoi ngritjen e Agjencisë Startup Albania.

Nomadët digjitalë kanë terren të sigurt ligjor në Shqipëri

Miratohen ndryshimet ligjore për lehtësimin e punës së nomadëve digjitalë