Produktet shqiptare mes 558 stendave në Panairin e tekstilit në Stamboll, Ibrahimaj: Shqipëria ka potenciale të mëdha

Në Stamboll u mbaj Panairi i tekstilit dhe aksesorëve të tij, një nga panairet më të mëdhenj që organizohet, ku morën pjesë 558 stenda të cilat prezantuan produktet e tyre.

Ibrahimaj: 45 sipërmarrës shqiptarë në Panairin e Tekstileve të Stambollit

Ministrja e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit, Delina Ibrahimaj vizitoi Panairin e Tekstileve të Stambollit

Të gjitha pagesat dhe blerjet përmes bankës

Rama dhe Ibrahimaj tregojnë projektin pilot: Për 4 muaj do ta pilotojmë në Tiranë, Përmet dhe Peshkopi

Granti për startup-et, Ibrahimaj: Në fokus, fuqizimi i vajzave dhe grave në sipërmarrje

Skema “Grant 2024” vendos në fokus edhe fuqizimin e vajzave dhe grave në sipërmarrje.

Ibrahimaj: 300 milionë lekë për start up-et në 2024

Nga sot hapen aplikimet për mbështetjen financiare të sipërmarrjeve të reja inovatore ose ato ekzistuese, që duan të përfitojnë nga financimet me anë të granteve të qeverisë shqiptare.

Mbështetje projekteve të reja/ Ibrahimaj: Qeveria, 3 milionë euro për startapet

Ministrja e Shtetit për Sipërmarrjen: Ja kategoritë që do të përfitojnë.

Inovacioni në sistemin financiar, Ibrahimaj: Të forcojmë bashkëpunimin mes gjithë aktorëve

Nën kujdesin e Ministres së Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit, Delina Ibrahimaj, u organizua takimi me temë “Inovacioni në sistemin financiar”, në prani edhe të Kryeministrit Edi Rama.

Model të ri për Dhomat e Biznesit, Ibrahimaj vizitë pune në Padova

Ministrja e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit, Delina Ibrahimaj, zhvilloi një vizitë pune në Dhomën e Tregtisë së Padovës

Ibrahimaj: Këshilli Ekonomik Kombëtar, platformë ndërveprimi për reformat dhe integrimin europian

Ministrja e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit: Domethënës, forcimi i dialogut mes qeverisë dhe sipërmarrjes

Java Ndërkombëtare e Sipërmarrjes, Ibrahimaj: Do të fuqizojmë ekosistemin

Ministria e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit, lançoi sot Javën Ndërkombëtare të Sipërmarrjes (GEW Albania),