Gonxhja në forumin “Keiretsu” të Evropës Juglindore: Angazhim i përbashkët për të ushqyer startup-et

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja nënvizoi sot nevojën për treg të unifikuar të Europës Juglindore që tërheq investime dhe vëmendje ndërkombëtare.

Gonxhja-McCluney: Diskutime për zhvillimin ekonomik, kulturor dhe inovativ

Ministri Gonxhja zhvilloi një takim me Koordinatoren e Përhershme të OKB në Shqipëri, Fiona McCluney

Gonxhja me ambasadorin gjerman Bergner: Potenciale për programe bashkëpunimi

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja zhvilloi një takim me ambasadorin gjerman Karl Bergner

Këndi Amerikan në Bibliotekën Kombëtare, Gonxhja: Urë lidhëse midis kombeve tona

20-vjetori i Këndit Amerikan është festuar me nje ceremoni edhe në Bibliotekën Kombëtare në Tiranë

Gonxhja: Mbështetje direkte për ekonominë e industrinë kreative dhe artizanatet

Ministri Gonxhja pret drejtoreshën e Agjencisë Italiane të Bashkëpunimit për Zhvillim në Tiranë, Stefania Vizzaccaro

Shqipëria, pjesë e programit të tregut të përbashkët të BE-së

Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit:“Programi i Tregut të Përbashkët për periudhën 2021-2027”

Ministri Gonxhja takim me drejtuesen e UNOPS-it në Shqipëri

Programi EU4Culture për restaurimin dhe mbrojtjen e trashëgimisë kulturore, financuar nga Bashkimi Europian, zbatohet nga UNOPS

Plani i menaxhimit të Butrintit, Gonxhja: Kryefjalë do të jetë transparenca dhe gjithëpërfshirja

Ministri i Ekonomisë, Inovacionit dhe Kulturës, Blendi Gonxhja: Do të ketë në vëmendje maksimale miradministrimin

Gonxhja: Rijetësim Kullës dhe Muzeut të Prek Calit, prijësit të Kelmendit

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit pret drejtues të fondacionit “Prek Cali” në New York

Gonxhja: Vizita e Blinken konfirmoi Shqipërinë si partnerin strategjik të SHBA në Ballkanin Perëndimor

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja reagon në lidhje me vizitën e Blinken në Tiranë.