Gonxhja: Asistencë ndërkombëtare për hartimin e ligjit për të drejtën e autorit

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja priti sot në MEKI konsulentin ndërkombëtar Francesco Sciacchitano dhe Olga Allemann

Gonxhja: Restaurimi në sitet e trashëgimisë kulturore, duke ruajtur origjinalitetin dhe historinë e gdhendur

Ministri i MEKI ndau në rrjete sociale pamje nga punimet që po kryen në Kishën e Shën Mërisë, Kishën e Shën Mëhillit ; Manastirin e Shën Pjetrit dhe Manastirin e Shën Prodhomit, Voskopojë

Shqipëria në Bienalen Ndërkombëtare të Artit në Venecia me veprat e artistes Iva Lulashi

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja ka pritur në takim artisten Lulashi së bashku me ekipin.

Skema e granteve “Smart & Green Future”, Gonxhja: 15 marsi, afati i fundit i aplikimeve

Ky projekt, i financuar nga Republika Federale e Gjermanisë dhe mbikëqyrur nga GIZ, i ofron shansin e një ndihme financiare bizneseve të vogla e të mesm

Memorandumi i Mirëkuptimit me Arabinë Saudite, Gonxhja: Tregje të reja dhe mundësi për zgjerim

Afrimi i investimeve dhe rritja e shkëmbimeve tregtare me Mbretërinë e Arabisë Saudite është në fokus të Memorandumit të Mirëkuptimit për Krijimin e Këshillit të Përbashkët të Biznesit mes dy vendeve

Albanian ICT Awards, Gonxhja: Të mirëpritura idetë dhe kontributet kreative!

Edicioni i 12-të i Albanian ICT Awards. Kyeqyteti pret ajkën e protagonistëve të teknologjisë informative e digjitale

Gonxhja në forumin “Keiretsu” të Evropës Juglindore: Angazhim i përbashkët për të ushqyer startup-et

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja nënvizoi sot nevojën për treg të unifikuar të Europës Juglindore që tërheq investime dhe vëmendje ndërkombëtare.

Gonxhja-McCluney: Diskutime për zhvillimin ekonomik, kulturor dhe inovativ

Ministri Gonxhja zhvilloi një takim me Koordinatoren e Përhershme të OKB në Shqipëri, Fiona McCluney

Gonxhja me ambasadorin gjerman Bergner: Potenciale për programe bashkëpunimi

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja zhvilloi një takim me ambasadorin gjerman Karl Bergner

Këndi Amerikan në Bibliotekën Kombëtare, Gonxhja: Urë lidhëse midis kombeve tona

20-vjetori i Këndit Amerikan është festuar me nje ceremoni edhe në Bibliotekën Kombëtare në Tiranë