Gonxhja: Mbështetje direkte për ekonominë e industrinë kreative dhe artizanatet

Ministri Gonxhja pret drejtoreshën e Agjencisë Italiane të Bashkëpunimit për Zhvillim në Tiranë, Stefania Vizzaccaro

Shqipëria, pjesë e programit të tregut të përbashkët të BE-së

Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit:“Programi i Tregut të Përbashkët për periudhën 2021-2027”

Ministri Gonxhja takim me drejtuesen e UNOPS-it në Shqipëri

Programi EU4Culture për restaurimin dhe mbrojtjen e trashëgimisë kulturore, financuar nga Bashkimi Europian, zbatohet nga UNOPS

Plani i menaxhimit të Butrintit, Gonxhja: Kryefjalë do të jetë transparenca dhe gjithëpërfshirja

Ministri i Ekonomisë, Inovacionit dhe Kulturës, Blendi Gonxhja: Do të ketë në vëmendje maksimale miradministrimin

Gonxhja: Rijetësim Kullës dhe Muzeut të Prek Calit, prijësit të Kelmendit

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit pret drejtues të fondacionit “Prek Cali” në New York

Gonxhja: Vizita e Blinken konfirmoi Shqipërinë si partnerin strategjik të SHBA në Ballkanin Perëndimor

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja reagon në lidhje me vizitën e Blinken në Tiranë.

Perspektivat ekonomike dhe inovacioni, Gonxhja takim me Supertin

Ministri i MEKI takim me drejtoren për Ballkanin Perëndimor në Drejtorinë për Fqinjësinë dhe Negociatat e Zgjerimit, Valentina Superti.

Gonxhja: Konservim dhe restaurim i kryeveprave ikonografike në Laboratorin e Qendrës Muzeore Berat

Nga viti në vit Qendra Muzeore Berat ka njohur rritje të vizitueshmërisë, duke u kthyer në një nga atraksionet kryesore të qytetit.

Gonzato-Gonxhja: Mjedis miqësor ndaj biznesit dhe inovacionit

Ambasadori i BE-së në Tiranë, Silvio Gonzato ka zhvilluar një takim me ministrin e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja.

Marrëveshja për sigurimet shoqërore, Manjani: Siguron trajtim të barabartë dhe bashkim të viteve të kontributeve

Zëvendësministrja e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Olta Manjani: U arrit për shkak të plotësimit të standardeve.