Ekspozita në Spaç, Gonxhja: MEKI do të nisë shumë shpejt rehabilitimin e godinave të ish-burgut

“E Kaluara e Tashme” do të jetë ekspozita e përhershme në ish-burgun e Spaçit

Shqipëri-Francë, marrëveshje bashkëpunimi në ekonomi, kulturë dhe inovacion

Marrëveshjet u nënshkrua në Francë, nga ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja.

Gonxhja: Garanci deri në 70% të marrjes së kredive për sektorin e industrisë përpunuese

Bizneset e sektorit të industrisë përpunuese do të kenë mundësi të aplikojnë për kredi me kushte lehtësuese.

Gonxhja fton investitorët të bëhen pjesë e “DURANA Tech Park”

DURANA Tech Park ofron avantazhe nxitëse, financiare dhe administrative, për kompanitë e IT dhe nomadët digjitalë.

Gonxhja: Hapa të mëdhenj përpara në angazhimin e BE-së ndaj Ballkanit Perëndimor

Presidenca e Këshillit Evropian dhe Parlamenti Evropian kanë miratuar marrëveshjen e përkohshme, që i jep dritën jeshile Planit të Rritjes për Ballkanin Perëndimor.

Punësimi i studentëve, Gonxhja: 126 vende vakante në MEKI

Panairi Kombëtar i Punës dhe Aftësive 2024

Gonxhja: Politika gjithëpërfshirëse dhe mbështetje financiare për artin pamor

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja: Jemi në mbështetje të komunitetit të artistëve

Forumi i biznesit Shqipëri-Çeki, Gonxhja: Shqipëria, propozim bindës për investitorët

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit paraqiti në Forumin e Biznesit Shqipëri-Çeki në Tiranë panoramën e klimës së biznesit dhe mundësitë që ofron vendi për investitorët e huaj.

Gonxhja: Marrëveshje angazhimi konkret, kapitull i ri bashkëpunimi me Çekinë

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja dhe ministri i Industrisë e Tregtisë, Josef Sikela firmosin marrëveshjen

Gonxhja: Optimizim formimit profesional!

Konferenca Kombëtare për Arsimin dhe Formimin Profesional (AFP) 2024