Manja: Përmbyllëm shqyrtimin e legjislacionit, pritet çelja e negociatave për grupkapitujt e parë

Ministria e Drejtësisë ka përmbyllur fazën e shqyrtimit analitik të përputhmërisë së legjislacionit shqiptar me atë të Bashkimit Europian

Manja: Marrëveshja me Italinë për migrantët ka kaluar gjithë filtrat kushtetues

Ministri i Drejtësisë: Marrëveshja është miratuar nga qeveria italiane

Manja takim me përfaqësues të shoqatës së avokatëve shqiptarë në Itali

Ministri i Drejtësisë, Ulsi Manja zhvilloi sot, në ditën e Samitit III të Diasporës, një takim me përfaqësues të shoqatës së avokatëve shqiptarë në Itali.

Manja takim me homologun italian: Avancim i marrëveshjeve në fushën e sundimit të ligjit

Ministri i Drejtësisë, Ulsi Manja takoi sot homologun italian Carlo Nordio.

Buxheti 2024, Manja: Fond për kompensimin financiar të ish-pronarëve

Ministri i Drejtësisë, Ulsi Manja prezantoi sot projektbuxhetin e vitit 2024 për Ministrinë e Drejtësisë.

Manja viziton burgun Pentoville në Britaninë e Madhe: Mbrojtje shtetasve shqiptarë

Ministri i Drejtësisë, Ulsi Manja ka zhvilluar një vizitë në burgun e Pentonville, në Britaninë e Madhe, ku u takua me të dënuar shqiptarë.

Transformimi digjital i sistemeve të drejtësisë, firmoset memorandumi i bashkëpunimit me Arabinë Saudite

Shqipëria dhe Arabia Saudite nënshkruan të hënën memorandumin e bashkëpunimit, i cili do të nxisë transformimin digjital me qëllim përmirësimin e efikasitetit dhe qasjes në drejtësi përmes teknologjisë së informacionit.

Manja pret Wisner: Reforma në Drejtësi në fokus

Ministri i Drejtësisë Ulsi Manja, priti të Ngarkuarin me Punë të Ambasadës Amerikane, David Wisner.

Transformimi i IEPV për të miturit në Kavajë, Manja: Histori frymëzuese

Ministri i Drejtësisë Ulsi Manja, viziton ambientet e rinovuara të të Qendrës për të Miturit në Konflikt me Ligjin në Kavajë.

Transferimi i të burgosurve nga Mbretëria e Bashkuar, Manja: Baza e marrëveshjes, parimet e humanizmit

Ministri i Drejtësisë bëri publike disa detaje mbi marrëveshjen për transferimin e të burgosurve