Manja takon kreun e ANAC, bashkëpunim për parandalimin e korrupsionit

Ministri i Drejtësisë takim me Giuseppe Busia, drejtorin e përgjithshëm të “ANAC” Agjencisë Kombëtare Kundërkorrupsionit të Italisë

Manja: 167 procedime ndaj krimit të organizuar gjatë 2022

Ministri i Drejtësisë: SPAK i ka kushtuar vëmendje të veçantë hetimit të veprave penale që lidhen me korrupsionin e zyrtarëve të lartë

Manja takon shefin e Inspektoratit Francez të Drejtësisë, Straudo

Ministri i Drejtësisë, Ulsi Manja priti sot në një takim Christophe Straudo, shef i Inspektoratit Francez të Drejtësisë.

Vlora Hyseni merr zyrtarisht detyrën në krye të SHISH

Hyseni do të zëvendësojë në këtë detyrë Helidon Bendon, i cili dha dorëheqjen dhjetorin e vitit 2022.

Ing. Sabri Shabanit, “Dajo” edhe 100!

Të shkruaj portretin e Ing. Sabri Shabanit – në përvjetorin e ditëlindjes së tij – kënaqësia më e madhe.

Shqipëri-Austri, bashkëpunim në fushën e forcimit të sundimit të ligjit

Marrëveshja u nënshkrua nga ministri i Drejtësisë, Ulsi Manja dhe ministrja e Drejtësisë e Austrisë Alma Zadić

“ROL & EDA”, fotografët shqiptarë të famshëm në Greqi

Rolandi nga Vlora, Eda nga Lushnja. Të dy jetojnë në Athinë

Manja: Bashkëpunim me Mbretërinë e Bashkuar në fushën e drejtësisë!

Ministri i Drejtësisë, Ulsi Manja, zhvilloi një takim në Londër me Sekretar i Shtetit për Drejtësinë, Dominic Raab.

Ankthi, “ombrella” e çrregullimeve

Reagimet fizike që vijnë me ankthin na bëjnë të ndihemi në panik.

Lituania, oazi i qytetërimit europian në Balltikun Lindor!

Historia e Lituanisë ka ngjashmëri të fatit politik të historisë së Shqipërisë, që mesa duket i bën bashkë të gjithë popujt e vegjël