Banka e Shqipërisë: Kursimet u shtuan me një miliard euro në një vit

Në fund të muajit tetor, stoku i depozitave në lekë arriti në 547.5 miliardë lekë, me një rritje prej 0.75%

Hasani nënshkruan deklaratën e Shkupit: Lufta kundër korrupsionit, prioritet

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani nënshkroi sot në Shkup deklaratën e Përbashkët për Luftimin e Korrupsionit në Evropën Juglindore

Hasani: Shqipëria vazhdon të punojë fort për një Ballkan Perëndimor të qëndrueshëm dhe paqësor

Fjala e tij në takimin e 30-të të Këshillit Ministror të OSBE-së, që po mbahet në Shkup të Maqedonisë së Veriut

Balla-Merino: Bashkëpunim kundër trafikimit të paligjshëm të armëve

Ministri i Brendshëm Taulant Balla priti Përfaqësuesen e Përhershme të UNDP-së në Tiranë, Monica Merino.

Samiti i OSBE, Hasani replikon me Lavrovin

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani, mori pjesë në takimin e 30-të të Këshillit Ministror të OSBE-së, që u mbajt në Shkup të Maqedonisë së Veriut.

Denaj me drejtorin e UNIDO-s, diskutojnë për strategjinë e zhvillimit industrial të Shqipërisë

Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Anila Denaj u takua me drejtorin e përgjithshëm të Organizatës së Kombeve të Bashkuara për Zhvillimin Industrial (UNIDO), Gerd Muller.

Margariti në konferencën e UNESCO-s, “Trashëgimia kulturore në shek. XXI”

Ministrja e Kulturës, Elva Margariti iu bashkua nismës së UNESCO-s dhe qeverisë italiane, “Call for Action”.

Silvio Gonzato, ambasadori i ri i BE

Gonzato ka shërbyer më herët si zv/ambasador i BE në Kombet e Bashkuara në Nju Jork

Rama: Flota e re e sistemit tonë penitenciar

Flota e re prej 74 automjetesh është falë mbështetjes së Qeverisë Shqiptare dhe partnerëve britanikë.

Hasani takim me Sekretarin e Jashtëm britanik, Cameron

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtëm po merr pjesë në takimin e 30-të të Këshillit Ministror të OSBE-së,