Search Results for: gazmend freitag

Piktori Gazmend Freitag i dhuron Ismail Kadaresë portretin e tij

Piktori shqiptar me banim në Austri u prit në rezidencën verore të Ismail Kadaresë në Durrës

Portreti i Dr. Marianne Graf, realizuar mjeshtërisht nga Gazmend Freitag

Dr. Marianne Graf është kryetare e Shoqatës “Albania-Austria Partnerschaft”.

Gazmend Freitag: Ibrahim Kodra është simboli i artit shqiptar!

Piktori shqiptar me banim në Austri, Gazmend Freitag, dallohet për stilin e tij të vizatimit.

Gazmend Freitag, piktori nga Kosova që bën art në Austri

Dashuria për figurat e rëndësishme të historisë dhe humanitetit shqiptar, ka bërë që piktori shqiptar nga Kosova, Gazmend Freitag, t’i përjetësojë ato në vizatimet e tij.

Princesha shqiptare Fevzia, gruaja më e bukur e të gjitha kohërave

Hollivudi e ka shpallur si “Gruaja më e bukur në botë e të gjitha kohërave”, duke lënë pas Marilyn Monroe

Ekspozita ekspresioniste e mjeshtrit Vangjo Vasili

Vizita në ekspozitën personale të Vangjo Vasili, ishte një surprizë e bukur pergjatë pushimeve të mia në Shqipëri.