Mbi 1 mln palosje letrash, flamuri shqiptar më i madhi i krijuar me origami

Arbnora Fejza-Idrizi nga Kosova i ka bërë Shqipërisë një dhuratë në Ditën e Pavarësisë

“Shqipëria” e Helidon Halitit

“Mjeshtri i Madh” i dhuron 50 vepra në akuarel Presidencës. Presidenti Begaj: Helidoni, një ambasador arti!

Monografia e piktorit Fatbardh Marku, një trilogji e bukur arti!

Fatbardh Marku prezantoi në Panairin e 26-të të Librit albumin e tij me vizatime dhe grafika 1972-2022 .

“Elegji në penelata: “ Faksimile” Një Simfoni Retrospektive e Premtimit dhe Poezisë

Refleksione rreth Ekspozitës “Faksimile” të “Mjeshtrit të Madh”, Helidon Haliti.

Gazmend Freitag: Ibrahim Kodra është simboli i artit shqiptar!

Piktori shqiptar me banim në Austri, Gazmend Freitag, dallohet për stilin e tij të vizatimit.

Artan Shkreli: Erotika provokuese e Helidon Halitit!

Arkitekti i mirënjohur: Të grish për imagjinatë subjektive në një filtër simbolik krejt origjinal

“Faksimile”, një traktat i përjetshëm dashurie mes artit dhe poezisë

REPORTAZH nga ekspozita “FAKSIMILE”, e “Mjeshtrit të Madh”, Helidon Haliti, të hapur nga 6 nëntori në Galerinë FAB.

“Faksimile” , kur arti shkrihet me lirikën poetike

“Faksimile” është një koncept që ka zënë fill nga bisedat e mia me Poetin Faslli Haliti

Majlinda Kelmendi, në kërkim të sublimes në art!

Ekspozita “Qënia më vete dhe qënia për vete” është hapur në Gallery 70, te “Toptani Shoping Center” (2-30 nëntor).

“Të prekësh të padukshmen”, Bujar Luca “shenjtori” antikonformist i artit

Piktori Bujar Luca vjen për herë të parë në COD me 71 vepra retrospektivë, pas 33 vitesh jetesë në Francë.