“Bulevardi i Ideve” në COD, Lida Sinani ndan përvojën e saj me të rinjtë

Lida Sinani është themeluese dhe drejtuese e BEA Marketing & Promotion.


E ftuara e radhës e programit “Bulevardi i Ideve” që organizohet nga COD – Qendra për Hapje dhe Dialog, ishte Lida Sinani, themeluese dhe drejtuese e BEA Marketing & Promotion.

Eksperienca e saj nis në 2003, duke u bërë pjesë e agjencive të ndryshme marketingu.

“Bulevardi i Ideve” është një cikël takimesh që Qendra për Hapje dhe Dialog COD propozon çdo muaj për të rinjtë, si një urë lidhje mes sipërmarrësve të suksesshëm.

POSTIMI I COD

E ftuara e radhës e programit “Bulevardi i Ideve” ishte znj. Lida Sinani, themeluese dhe drejtuese e BEA Marketing & Promotion. Lida është një nga ato të rejat entuziaste, e cila nuk ka hezituar t’u bëjë ballë pengesave të hasura gjatë gjithë kohës që ajo ka investuar në të mirë të sipërmarrjes së saj.
Eksperienca e saj nis në 2003, duke u bërë pjesë e agjencive të ndryshme marketingu. Ndërkohë që mësonte mbi sfidat e zhvillimit të një biznesi, krijoi #BEA Marketing & Promotion, që sot së bashku me ekipin e saj shumë profesional jep shërbime 360°: në dizajnim, marketing digjital, konceptim, realizim eventesh, etj.

“Bulevardi i Ideve” është një cikël takimesh që Qendra për Hapje dhe Dialog #COD propozon çdo muaj për të rinjtë, si një urë lidhje mes sipërmarrësve të suksesshëm, qofshin ato sipërmarrje të vogla #SME dhe ato inovative #Startup me të rinj ambiciozë, që e duam botën e larmishme të sipërmarrjes dhe biznesit.

#BulevardiIdeve💡

📌 E ftuara e radhës e programit “Bulevardi i Ideve” ishte znj. Lida Sinani, themeluese dhe drejtuese e…

Posted by COD – Center For Openness And Dialogue on Monday, March 25, 2024

“Daily Express”: Shqipëria – zbuloni disa nga brigjet më të bukura të vendit ballkanik

Aurora Bosotti shkruan në të përditshmen britanike “Daily Express”.

Global 360

NATO me udhëheqje të re: Lidhjet e Mark Rutte-s me Kosovën ndër vite

Sekretarët e përgjithshëm të NATO-s zgjidhen me konsensus nga të 32 vendet anëtare.

Diplovista

Bregu: Zero roaming me BE-në deri më 2027

Perspektiva e Bashkimit Evropian për Ballkanin Perëndimor nuk është më një proces datash, BE-ja po ndryshon, ndoshta duhet të ndryshohet…

Gjeopolitika

Pika të zeza apo të ndritshme?

Viti 2024 duket që do të shënjohet nga luftrat dhe zgjedhjet, të cilat do të ndikojnë në fatin e një…

OPED

Shqipëria, emigrantët dhe BE

Ndërsa procesi i votimit në vendet e BE edhe pak i afrohet fundit, pak ditë më parë kryeministrja e Italisë,…

Profil

Ibrahim Kodra, “poskubisti” i fundit në Europë

Kur ishte fëmijë, portreti që i bëri komandantit të xhandarmërisë së qytetit rezultoi fatsjellës për të.

Masmedia

“Daily Express”: Shqipëria – zbuloni disa nga brigjet më të bukura të vendit ballkanik

Aurora Bosotti shkruan në të përditshmen britanike “Daily Express”.