COD/Act, takim letrar kushtuar prozës së shkurtër të nobelistëve

Qendra për Hapje dhe Dialog (COD) në bashkëpunim me aktoren Ema Andrea, solli COD/Act, në Galerinë e Arteve në Vlorë,

“Bulevardi i Ideve” në COD, Lida Sinani ndan përvojën e saj me të rinjtë

Lida Sinani është themeluese dhe drejtuese e BEA Marketing & Promotion.

Çelet ekspozita “Ukraina: Një krim lufte“

Kryeministri Edi Rama: Në vigjilje të vizitës së presidentit Zelensky në Tiranë

Pëllumb Kulla promovon në COD librat e tij

Për të përshëndetur, në festën e regjisorit dhe shkrimitarit mori pjesë edhe Kryeministri Edi Rama.

Promovohet në COD libri “Udhërrëfyesi Juaj Olimpik”

Mori pjesë autorja e librit, Presidentja e Akademisë Olimpike të Ukrainës njëherësh prof. Maria Bulatova