Nënshkruhet marrëveshja me OSBE-në, Nikolla: Fuqizojmë partneritetin për avancimin e reformave

Kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla dhe kryetarja në detyrë e Prezencës së OSBE-së, Clarisse Pasztory, rinovuam sot Memorandumin e Mirëkuptimit mes Kuvendit dhe OSBE-së.


Kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla dhe kryetarja në detyrë e Prezencës së OSBE-së, Clarisse Pasztory, rinovuam sot Memorandumin e Mirëkuptimit mes Kuvendit dhe OSBE-së.

Memorandumi parashikon vijimin e bashkëpunimit për mbështetjen e veprimtarisë legjislative, mbikëqyrëse dhe përfaqësuese të Kuvendit të Shqipërisë.

Po ashtu, ai parashikon mbështetjen e inovacionit e modernizimit të shërbimeve parlamentare dhe të transparencës e komunikimit me qytetarët, duke u mbështetur në praktikat më të mira parlamentare.

Kuvendi dhe OSBE po fuqizojnë partneritetin për avancimin e reformave demokratizuese dhe integrimin europian të Shqipërisë.

Lufta, te pragu?

Izraeli dhe Irani, në një rajon të nxehtë sic është Lindja e Mesme kanë njohur së bashku raporte komplekse me…

Global 360

Izraeli kërkon mbledhjen e Këshillit të Sigurimit pas sulmit të Iranit

Izraeli ka kërkuar që Këshilli i Sigurimit i OKB-së të mbajë një mbledhje urgjente sot për të dënuar sulmin e…

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Pika të zeza apo të ndritshme?

Viti 2024 duket që do të shënjohet nga luftrat dhe zgjedhjet, të cilat do të ndikojnë në fatin e një…

OPED

Lufta, te pragu?

Izraeli dhe Irani, në një rajon të nxehtë sic është Lindja e Mesme kanë njohur së bashku raporte komplekse me…

Profil

Ibrahim Kodra, “poskubisti” i fundit në Europë

Kur ishte fëmijë, portreti që i bëri komandantit të xhandarmërisë së qytetit rezultoi fatsjellës për të.

Masmedia

Lufta, te pragu?

Izraeli dhe Irani, në një rajon të nxehtë sic është Lindja e Mesme kanë njohur së bashku raporte komplekse me…