Pasztory: SPAK, gatishmëri dhe aftësi për të hetuar korrupsionin

Kryetarja në Detyrë e Prezencës së OSBE-së, Clarisse Pasztory: Kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar në Shqipëri.

Nënshkruhet marrëveshja me OSBE-në, Nikolla: Fuqizojmë partneritetin për avancimin e reformave

Kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla dhe kryetarja në detyrë e Prezencës së OSBE-së, Clarisse Pasztory, rinovuam sot Memorandumin e Mirëkuptimit mes Kuvendit dhe OSBE-së.

OSBE, mbështetje gjithëpërfshirëse për Gjykatën Kushtetuese

Kryetarja e Gjykatës Kushtetuese, Holta Zaçaj priti kreun në detyrë të Prezencës së OSBE-së në Shqipëri, Clarisse Pasztory

Celibashi me kryetaren e misionit të OSBE-së: Plotësim i rekomandimeve për zgjedhjet

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve në Shqipëri, Ilirjan Celibashi priti sot në një takim kryetaren në detyrë e Prezencës së OSBE-së, ambasadoren Clarisse Pasztory.

Nikolla pret Ambasadoren në detyrë të OSBE, Clarisse Pasztory

Kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla, u takua sot me Ambasadoren në detyrë të OSBE, Clarisse Pasztory.

Alibeaj takon Pasztory: Reforma Zgjedhore duhet të jetë gjithëpërfshirëse dhe transparente

Në cilësinë e bashkëkryetarit të Komisionit të Posaçëm për Reformën Zgjedhore, Alibeaj shprehu konsideratën për mbështetjen permanente të Prezencës së OSBE-së në Shqipëri