Komisioni për antikorrupsionin, Nikolla: Impuls të ri reformave për anëtarësimin e Shqipërisë në BE

Komisioni i Posaçëm ka për objekt hartimin dhe miratimin e një Plani Kombëtar Veprimi, me kohështrirje afatgjatë dhe të qëndrueshme për adresimin e sfidave përkatëse

Nikolla: Gratë e lira janë treguesi më domethënës i një shoqërie të lirë

Konferenca e Rrjetit Parlamentar “Gra të lira nga dhuna”, bashkorganizuar nga Kuvendi i Shqipërisë dhe Asambleja Parlamentare e Këshillit të Europës

Marrëveshje bashkëpunimi mes Kuvendit dhe Fakultetit të Ekonomisë

Kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla dhe dekani Dhori Kule, nënshkruan Marrëveshjen e Bashkëpunimit mes Kuvendit dhe Fakultetit të Ekonomisë.

Nikolla uron Gashin: Bashkëpunimi parlamentar me Maqedoninë e Veriut do të rritet dhe zgjerohet

Kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla uroi sot kryetarin e ri të Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Afrim Gashi, për zgjedhjen e tij në këtë post.

Kosova anëtare e asociuar e AP në NATO, Nikolla: Arritje e merituar

Kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla përshëndeti sot vendimin e Asamblesë Parlamentare të NATO-s për avancimin e statusit të Kosovës në anëtare të asociuar.

Nikolla: Shqipëria dhe Sllovenia, partnere të besueshme

Nën drejtimin e Kryetares Lindita Nikolla, Kuvendi u mblodh sot në seancë të posaçme, gjatë së cilës Presidentja e Republikës së Sllovenisë, Nataša Pirc Musar, përshëndeti Kuvendin.

Nikolla takon senatorin italian, Casini: Shqipëria, sa më shpejt në BE

Kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla priti sot në një takim senatorin italian Pier Ferdinando Casini, president i grupit ndërparlamentar të Italisë.

Nikolla: Dita e Evropës na shpie te identiteti dhe destinacioni ynë i natyrshëm

Kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla përcolli sot një mesazh me rastin e Ditës së Evropës ku apelon për të ecur më shpejt drejt Bashkimit Evropian.

5 Maji, autoritetet shtetërore homazhe pranë memorialit “Nënë Shqipëri”

Të pranishëm në homazhe ishin Kryeministri Edi Rama, i shoqëruar nga kryetarja e Kuvendit Lindita Nikolla, autoritetet vendore, kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj, veteranë dhe qytetarë.

Shqipëria, anëtare e besueshme e NATO-s për stabilitet e siguri

Kuvendi i Shqipërisë mirëpriti sot takimin e Komisionit për Demokraci dhe Siguri të Asamblesë Parlamentare të NATO-s, i cili do të mbahet në datat 16, 17 dhe 18 prill.