Nikolla takon Sekretarin e Përgjithshëm të Ligës Botërore Myslimane

Kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla, priti Sekretarin e Përgjithshëm të Ligës Botërore Myslimane, Dr. Mohamed Abdelkarim Al-Iss.

Nikolla përshëndet marrëveshjen e pensioneve me Italinë: Bashkëpunimi dypalësh iu shërben qytetarëve

Kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla përshëndeti sot firmosjen e marrëveshjes për njohjen e pensioneve mes Shqipërisë dhe Italisë.

Nikolla pret Ambasadoren në detyrë të OSBE, Clarisse Pasztory

Kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla, u takua sot me Ambasadoren në detyrë të OSBE, Clarisse Pasztory.

Nikolla: Marrëdhëniet mes Shqipërisë dhe Gjermanisë mbështeten në vlerat e besimit dhe bashkëpunimit

Kryetarja e Kuvendit priti anëtarët e Grupit Parlamentar të Bundestagut për Evropën Juglindore, deputetët Thomas Hacker dhe Stephan Brandner

Ngjarja në Durrës, Nikolla: Ashpërsojmë legjislacionin për mediat online dhe krimin kibernetik

Kryetarja e Kuvendit: Do të ashpërsohet legjislacioni për mediat online dhe kodi penal mbi krimet kibernetike.

Presidenca belge e BE-së, Nikolla mesazh Tillieux: Zgjerimi na bën të gjithëve më të fortë

Kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla uroi sot kryetaren e Dhomës së Përfaqësuesve, Eliane Tillieux, me rastin e marrjes së Presidencës belge të BE-së,

Samiti i Diasporës, Nikolla: Koordinim i përpjekjeve për përballimin e sfidave të përbashkëta

Samiti i Diasporës, Nikolla: Koordinim i përpjekjeve për përballimin e sfidave të përbashkëta

Nikolla takon Ambasadoren e Zvicrës: Mbështetje për kontrollin parlamentar

Kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla priti sot në takim Ambasadoren e Zvicrës në Shqipëri, Ruth Huber.

Nikolla: Shqipëria, në një linjë me SHBA dhe BE për dialogun Kosovë-Serbi

Kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla, u prit në Departamentin e Shtetit nga Asistent Sekretarja për Organizatat Ndërkombëtare, Michele J. Sison.

Nikolla takon përfaqësues të Federatës Panshqiptare “Vatra” në New York

Kryetarja Nikolla shprehu respektin dhe vlerësimin për kontributin e Federatës “Vatra”